14 March 2011

Doorgift..


hehe gelak comel dulu eh mula2.;p
eh dh menyampah ke ? haha masalah tul kau dila.

sebenarnya dah lama nak story-story the mory citerrr ni.tapi takpa saya memang baik sebab nak jadi orang last mempublish gambar-gambar ni.muntah please.tehee.malu sebenar..pasal ni ! tadaaaaa...




sebenarnya dah lama mula terjebak dengan benda comel ni.siap dah pernah ambik order untuk wedding kawan mumy comel saya.tapi before ni tak lah banyak sangat dalam 50pcs gitu ja.dan bersempena wedding kak long cousin saya, mak nak lah hadiahkan dorang juga.hehe tiba-tiba mak saudara nak banyak untuk doorgift tetamu dorang.bermula lah kerajinan seorang gades di situ.;p.banyak jugaklah step-step untuk menghasilkan.firstly mestilah perlu dapatkan benda comel tu punya basic materials.lepastu kerja-kerja pertukangan mengambil alih untuk menyukat dan memotong.haha macam memasak pulak ! then melekat/mengattach antara side.bila dah dapat bentuk usaha diteruskan dengan men'syelek.apekah ?! betul kan mensyelek..bedal janji faham kan.haha part paling surrender part ni lah.dan yang last sekali kemasan mencantik.itu dila suka.antara hasil-hasilnya~


buruk jugak ye rupa sebelum.;p

ni haa dh comel ;D







p/s sapa nak kawen boleh bagitau yeer ;[]




2 comments:

  1. ok!!
    tunggu tempahan..
    eheheee

    ReplyDelete
  2. hehehe xsabar ni !
    nasi minyak lg !! yeeesss

    ReplyDelete